PERNILLE, LUKAS OG SAKI
Lukas og Saki
"GODE VENNER" !?!?
Vi har 8 kjæledyr på gården: 

Saki, schæfertispe, er født i mai 2003 og kom hit juli samme år. Hun er en veldig snill hund og var spesielt glad i "bestefar" Halvor. 

 Lukas, kastrert hannkatt født i 2006. Han liker seg best inne, og da enten i en stol eller foran en ovn. Han sier heller ikke nei takk til en fight med Saki, vel å merke hvis han er i humør til det. Etter det kom flere katter i huset er det ikke så mye fighter med Saki.....han er mere venn med Saki enn de andre kattene.  

I juli 2009 fikk vi nok ett kjæledyr.....en 2 mnd gammel hunnkatt som heter Pernille. Hun var utrolig aktiv og vi fleipet med at hun hadde ADHD x 2.......(type spinnvill ).....Nå er hun sterilisert, og er blitt mye roligere. 

I november 2013 fikk vi nok en katt. Han heter Aron....er nå kastrert. Han er en beskjeden katt.

Høsten 2014 kom det ytterligere 2 katter til gården. Det er omplasseringskatter fra en nabo. De 2 kattene er mor og sønn. Mora er vel født i 2013 og junior i 2014, De har fått navnene Pippi og Peppe. Og de er ihverfall ikke godtatt av de 2 eldste kattene, men har blitt kompiser med Aron. Pippi er nå sterilisert og Peppe er kastrert.

I oktober 2015 kom det nok en katt hit...som vi fikk av en nabo....den var ca. 4 mnd.når vi fikk den. Det er en hunnkatt som heter Speedy. Ett mer treffende navn på en katt er ikke mulig....den er rett og slett veldig aktiv  og er faktisk venn med alle de andre kattene.

Like før jul i 2015 kom det nok en katt hit...den har holdt til rundt gården i lengre tid, men Elisabeth tok den inn og nå bor den her......har fått navnet Rufsen og er godtatt kun av Speedy.
Den er nå kastrert og den var ikke chippet....så vi aner ikke hvem som har eid den.

Vi har også en undulat i huset som heter Titus......
anskaffet i januar 2013.

Vår kjære snille hund Saki døde 28/1-2017.....Hun var født 6/5-2003 så hun ble nesten 14 år. Hun har vært en enestående snill hund og hun er dypt savnet her på gården.
Helsa hennes ble dårligere det siste året, hørselen ble borte og hun ble plaget med epilepsi anfall......og det var det som var dødsårsaken også........

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE